Tesla Toybox

De Tesla Toybox heeft een nieuw ontwerp gekregen dat bekijken en spelen makkelijker maakt. Blader gewoon door de toys en pas de bijbehorende bedieningselementen aan. Tik net zoals eerst op het Toybox-pictogram in de Application Launcher om de Tesla Toybox te openen.

Oplaadpunten in de buurt

De lijst met oplaadpunten is verbeterd zodat oplaadpunten nu gemakkelijk kunnen worden gefilterd op basis van het maximumvermogen. Tik gewoon op het oplaadpictogram op de kaart en filter de oplaadpunten door de bijbehorende bliksemschichtpictogrammen te selecteren.

Verbeteringen in Dashcam

Dashcam is nu gemakkelijker in te stellen of te wissen. Tik na het aansluiten van een USB-stick op Bediening > Veiligheid en beveiliging > USB-APP.FORMATT om de stick te formatteren en de bijbehorende mappen voor Dashcam aan te maken. Opmerking: Bij het formatteren van de USB-stick worden ook eventuele bestaande clips gewist.

Verbeteringen van Backgammon

Backgammon spelen tegen uw Tesla is nu moeilijker geworden. Het moeilijkste niveau is nu getraind met meer dan 20 miljoen spellen. Daag uw Tesla uit voor een spel door de op de Application Launcher en vervolgens op Entertainment > Arcade > Backgammon te tikken. Opmerking: Zoals gewoonlijk is de Tesla Arcade alleen beschikbaar wanneer uw auto in de P-stand staat.

Deze release bevat kleine verbeteringen en correcties.

TM3 Toybox release