Fallout Shelter

Met Fallout Shelter krijg je de controle over een geavanceerde ondergrondse kluis van Vault-Tec. Bouw de perfecte kluis, hou je Dwellers tevreden en bescherm ze tegen de gevaren van het Wasteland.

U kunt Fallout Shelter openen door in de Application Launcher te tikken op Entertainment en daarna op Arcade > Fallout Shelter.

Verbeteringen van theatermodus

Met deze release kunt u nu met de bedieningselementen op het stuur tijdens het gebruik van theatermodus video’s afspelen, pauzeren en overslaan. Zoals gewoonlijk is de theatermodus alleen beschikbaar wanneer uw auto in de P-stand staat.

Verbeteringen van TRAX

We hebben een pianorolweergave toegevoegd waarmee u de noten van een nummerkuit bewerken en op op uw wensen kunt afstemmen. U kunt nu in de weergave tikken om een noot aan te maken, te verplaatsen of de lengte ervan aan te passen door de staart van de noot te verslepen, of een noot verwijderen door er lang op te drukken. Om het geluid van een noot te verslepen, houdt u gewoon uw vinger op het schermen verplaatst u de noten.

Wanneer u op de opnameknop tikt, speelt een metronoom de tellen af zodat u gemakkelijk met het gewenste tempo kunt opnemen.

Deze release bevat kleine verbeteringen en correcties.


Zelf een Tesla? Schrijf een review!

Sander
Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

Alle posts van deze auteur

Privacy Preference Center