Verbeteringen van achteruitrijcamera

U kunt nu videostreams bekijken die afkomstig zijn van uw zijcamera’s voor extra zicht rond het voertuig.

Als de achteruitrijcamera zichtbaar is, veegt u gewoon om de videofeeds van de zijcamera’s weer te geven.

Verbeteringen van Dashcam Viewer

Om video’s in de bewakingsmodus gemakkelijker te kunnen beoordelen, hebben wij een rode stip langs de videoscrubber toegevoegd om het moment aan te geven waarop een voorval in de bewakingsmodus werd geactiveerd. Bij het afspelen van een video in de bewakingsmodus springt de Dashcam Viewer vooruit en begint vlak voor dit punt met afspelen.

Verbeteringen van TuneIn

Met deze update hebben we de bruikbaarheid en vindbaarheid van TuneIn-stations en -podcasts verbeterd, zodat het gemakkelijk is om door de inhoud te bladeren. We hebben ook de mogelijkheid toegevoegd om de afspeelsnelheid van podcasts aan te passen (maximaal 2x). Om TuneIn te gebruiken, tikt u zoals gewoonlijk op het mediapictogram en selecteert u TuneIn in de bronkiezer.

Verbeteringen van wegloopvergrendeling

U kunt nu de wegloopvergrendeling uitschakelen als uw voertuig thuis geparkeerd staat. Tik op Bediening > Vergrendeling en selecteer “Exclusief Thuis”.

Opmerking: Tik op Navigeren > Thuis instellen om een thuislocatie op te slaan.

Onderweg opwarmen van batterij

Uw voertuig verwarmt nu de batterij voor bij navigeren naar snelladers van derden, naast Superchargers. U kunt zoals gewoonlijk een lijst met snellaadpunten van derden in de omgeving vinden door op het bliksempictogram onder in het touchscreen te tikken.

Ondersteuning van nieuwe talen

U kunt nu Portugees als taal kiezen. Om een andere taal te kiezen, tikt u op Bediening > Scherm, selecteert u de gewenste optie in het vervolgkeuzemenu Taal.

Opmerking: Uw Tesla moet ik de stand P (Parkeren) staan om de taal te veranderen.

Deze release bevat kleine verbeteringen en correcties.