Melding Auto nog open

Er wordt een mobiele melding verzonden als de achterbak, voorbak of een portier langer dat tien minuten geopend blijft. Als alle portieren zijn vergrendeld, wordt een melding verzonden als er wordt gedetecteerd dat een ruit openstaat tien minuten na het verlaten van de auto.

Om in te stellen welke meldingen worden verzonden, tikt u op Bediening > Vergrendelingen > Meldingen Auto nog open. Als “Exclusief Thuis” is geselecteerd, worden er geen meldingen verzonden als de auto Thuis is.

Ruiten sluiten bij vergrendelen

Uw auto kan nu automatisch uw ramen sluiten wanneer deze wordt vergrendeld. Tik op Bediening > Vergrendelingen > Ruiten sluiten bij vergrendelen.

Meldinggeschiedenis

U kunt huidige en vorige meldingen eenvoudig bekijken door op Bediening > Service > Meldingen te tikken. Voor bepaalde meldingen waarvoor extra informatie wordt gegeven in handleiding (aangeduid met een >) tikt u op de melding die u wilt bekijken.

Laadpunt van derden

Wanneer u oplaadt bij een CCS Combo 2-oplaadpunt van derden, wordt de laadpoort nu automatisch ontgrendeld zodra het opladen is gestopt en wordt uw auto ontgrendeld, zodat u de oplaadkabel gemakkelijk kunt verwijderen.

Deze release bevat kleine verbeteringen en correcties.

Teslabs producten


Zelf een Tesla? Schrijf een review!

Sander
Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

Alle posts van deze auteur

Privacy Preference Center