Snelheidsinstellingen Autopilot

U kunt nu de ingestelde Autopilot-snelheid wijzigen door Bediening > Autopilot > Acceleratie > Snelheidsinstellingen op een van de volgende opties in te stellen:

Met SNELHEIDSLIMIET wordt de cruisecontrolsnelheid ingesteld op de geldende snelheidslimiet. Er wordt gekozen voor Marge snelheidsinstelling of de huidige rijsnelheid, afhankelijk van welke hoger is. De Marge snelheidsinstelling kan worden ingesteld op VAST voor alle wegen of PERCENTAGE. Deze laatste instelling is afhankelijk van de geldende snelheidslimiet.

Met HUIDIGE SNELHEID wordt de cruisecontrolsnelheid ingesteld op de snelheid waarmee u op dat moment rijdt.

Opmerking: Uw oude snelheidsinstellingsmarge wordt niet gebruikt voor de nieuwe functie Snelheidsinstelling.

Verbetering van Spotify

Spotify is bijgewerkt zodat het nu gemakkelijker is om content uit uw bibliotheek te vinden en af te spelen. Openbare afspeellijsten en podcasts zijn nu ook opgenomen. Met Continu afspelen kunt u van uw afspeellijsten genieten zonder pauze tussen de nummers. Op het nieuwe Spotify-startscherm kunt u zoeken naar nieuwe content op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Spotify wordt ook gesynchroniseerd met andere ingelogde apparaten, zodat u met de mobiele Spotify-app kunt bepalen wat er in de auto wordt afgespeeld.

Verbeteringen van Naar media zoeken

De resultaten van Naar media zoeken zijn nu duidelijk ingedeeld. De resultaten worden nu ook ingedeeld volgens mediabron, wat het gemakkelijker maakt om bij de huidig gekozen bron te blijven.

Ook de spraakherkenning is verbeterd.

Mediabronnen

U kunt nu uw favoriete mediabronnen in de Media Player weergeven of verbergen. Ga naar Media Player-instellingen > Bronnen om de bronnen die u niet gebruikt te verbergen. Verborgen mediabronnen worden ook niet opgenomen in de zoekresultaten.

Taal spraakbedieningsopdrachten

Via Bediening > Scherm > Spraakherkenning kunt u nu voor spraakbedieningsopdrachten een andere taal instellen dan voor het touchscreen.

Deze release bevat kleine verbeteringen en correcties.

Teslabs producten


Zelf een Tesla? Schrijf een review!

Sander
Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

Alle posts van deze auteur

Privacy Preference Center