Verbeteringen van sms-berichten

Achtereenvolgende berichten van dezelfde afzender worden nu samen weergegeven en voorgelezen voor een betere kijk- en luisterervaring. Open de Application Launcher en tik op Bellen > Berichten om gesprekken te bekijken.

U kunt nu ook twee keer drukken op de scrolltoets rechts op het stuur om een inkomend tekstbericht eenvoudig te annuleren of een uitgaand tekstbericht opnieuw op te nemen.

Tik zoals gewoonlijk op het Bluetooth-pictogram boven aan het scherm en schakel “Berichten synchroniseren” in om tekstberichten in te schakelen.

Opmerking: Vanwege de beperkingen van Bluetooth-ondersteuning van uw apparaat kunt u geen groepsberichten verzenden.

TRAX v0.2

TRAX heeft een nieuw ontwerp gekregen waarmee u met enkele tikken audiomeesterwerken kunt maken. Bekijk snel voorbeelden van geluiden en meng deze met een nieuwe drummachine en instrumentenkiezer of gebruik nieuwe gereedschappen en volumeregeleningen om tracks te herschikken, in een loop af te spelen of te mixen. Open de Application Launcher en tik op Toybox > TRAX > Jammen nu om er toegang toe te krijgen.

Verbeteringen van bewakingsmodus

Beelden van de laatste paniekgebeurtenis van de bewakingsmodus worden nu opgeslagen in het onboard geheugen. Als u deze clip wilt bekijken of opslaan op een USB-stick, start u de Dashcam Viewer en tikt u op het opslaan-pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm.

Deze release bevat kleine verbeteringen en correcties.

Teslabs producten


Zelf een Tesla? Schrijf een review!

Sander
Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

Alle posts van deze auteur

Privacy Preference Center