Verbeteringen van release notes

Het bladeren in en toegang krijgen tot release notes is verbeterd. Tik op Bediening > Software > Release Notes om huidige en vorige release notes te bekijken.

Verbeteringen van rijvisualistatie

Het instrumentenpaneel is opgefrist. De Autopilot-snelheidsinstelling, Autopilot-beschikbaarheid en gedicteerde snelheidslimiet worden nu weergegeven naast de rijsnelheid. Verder zijn bepaalde items iets verplaatst, maar het uiterlijk en gedrag blijft hetzelfde.

Verbeteringen van Gepland vertrek

Gepland vertrek kan uw auto nu zelfs voorverwarmen/-koelen wanneer de oplaadkabel is losgekoppeld. Er wordt rekening gehouden met verschillende tariefplannen. U. kunt het einde van de daluren instellen en zo oplaadkosten besparen. Om toegang te krijgen tot deze functie, tikt u op PLANNEN vanuit het climate control- of laadpaneel terwijl uw auto is geparkeerd.

Verbet. Supercharger-display

Supercharger-spelden op uw touchscreen geven nu het aantal beschikbare laadplaatsen bij oplaadpunten weer. Zoek snel naar voorzieningen in de buurt door op het voorzieningspictogram op het Supercharger-pop-updisplay te tikken.

Voertuiginformatie

De “T” Van Tesla is verwijderd van de bovenste statusbalk. Tik op Bediening > Software voor dezelfde informatie.

Teslabs producten


Zelf een Tesla? Schrijf een review!

Sander
Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

Alle posts van deze auteur

Privacy Preference Center