Sky Force Reloaded

Sky Force Reloaded geeft je het gevoel van de klassieke arcade shoot’em ups, maar is gemaakt met moderne beelden en ontwerpen. Vette explosies, brandende lasers, kolossale bazen en diverse bestuurbare vliegtuigen.

Ondersteuning nieuwe talen

U kunt nu Fins en Kroatisch als talen kiezen. Om een andere taal te kiezen, tikt u op Bediening > Scherm, selecteert u de gewenste optie in het vervolgkeuzemenu Taal. Opmerking: Uw Tesla moet in de staat P (Parkeren) staan om de taal te veranderen.

Coördinatie van Tesla Powerwall

Uw voertuig wordt gecoördineerd met Powerwall voor beter opladen tijdens een stroomstoring zonder de energie- en spanningscapaciteit van uw Powerball-systeem te overschrijden. Powerwall reageert continu op de energiebehoefte van uw woning en vertraagt of stopt het opladen van uw auto om de verbruikers in uw woning van stroom te voorzien. Tijdens een stroomstoring wordt uw auto opgeladen via de Powerwall wanneer de drempelwaarde die in de Tesla-app in ingesteld wordt overschreden. U kunt deze drempelwaarde wijzigen voor een goed evenwicht tussen de energiebehoefte van uw woning en voertuig. Zo hebt u de volledige controle over uw energie-ecosysteem. Powerwall kan uw voertuig ook opladen met overtollige zonne-energie tijdens een stroomstoring als uw auto aangesloten blijft terwijl de zon schijnt.