Stop toevoegen

Voeg een nieuwe stop toe aan uw route door op het pictogram “+” op de navigatiezoekknop te tikken en een bestemming te zoeken of en speld te selecteren op de kaart.

Verbeteringen voor koude weersomstandigheden

U kunt nu voorruitontdooling inschakelen en uw climate control-instellingen behouden bij het verwijderen van ijs en sneeuw. Tik zoals gewoonlijk op het ventilatorpictogram en selecteer Climate control aan houden wanner de auto is geparkeerd.

Daarnaast is bij het gebruik van de klimaatregeling in de Tesla-app de automatische batterijvoorverwarming geoptimaliseerd om minder energie te verbruiken.

TIDAL

TIDAL-streaming is nu beschikbaar vanuit het menu Media met een TIDAL-account. U kunt nu TIDAL-afspeellijsten of -albums beluisteren in hoge audiokwaliteit door verbinding te make met Wi-Fi en op Downloaden te drukken bij de geselecteerde inhoud.

Geluidssignaal Traffic-Aware Cruise Control

U ontvangt nu en audiowaarschuwing wanneer Traffic-Aware Cruise Control is ingeschakeld. Tik op Bediening > Autopilot > Geluidssignaal Traffic-Aware Cruise Control om dit uit te schakelen.

Tesla Tutorials

Leer uw auto kennen met stapsgewijze videohandleidingen. Om deze te openen tikt u op Application Launcher > Theater > Tesla Tutorials wanneer uw auto is geparkeerd.

Ondersteuning van nieuwe talen

U kunt nu Brits-Engels als taal kiezen. Om een andere taal te kiezen, tikt u op Bediening > Scherm en selecteert u de gewenste optie in het vervolgkeuzemenu Taal.
Opmerking: Uw Tesla moet in de stand P (Parkeren) staan om de taal te veranderen.

Teslabs producten


Zelf een Tesla? Schrijf een review!

Sander
Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

Alle posts van deze auteur

Privacy Preference Center