Op donderdag 29 november maakte, onder andere NOS bekend, dat de overheid (eindelijk) subsidie gaat leveren voor de privé aanschaf van een elektrische auto. Natuurlijk is dit goed nieuws maar toch voelt het een beetje te laat.

Wat nu?! wachten met de aanschaf van de Model 3? Ik weet het nog niet… Al een tijdje ben ik aan het sparen voor de grootste aanschaf (na mijn huis) in mijn korte leven. Met spanning houdt ik de berichtgeving omtrent de Model 3 in Nederland in de gaten. Nu het moment bijna lijkt te komen, komt dit nieuws naar buiten. Eerlijk is eerlijk, 6000 euro is een hoop geld en is het verschil tussen Autopilot of niet, Long range of mid range etc. Ik weet het nog niet.

Laat in de comments weten wat dit nieuw met jullie Model 3 reservering doet!


Sander

Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.