Tesla is begonnen met het aanbieden van extra power en het mooie is, je hoeft er niet voor naar de garage. Tesla Model 3 eigenaren met de AWD / Dual Motor uitvoering krijgen de mogelijkheid om online een performance boost te kopen.

Nu is de Tesla Model 3 Dual Motor al heel snel, in 4,6 seconden zit je van 0 op 100 km/u. Voor de snelheidsmonsters onder ons waarvoor dit niet snel genoeg is kan het dus 0,5 seconden sneller en zit je in 4,1 seconden op 100 km/u. Wat mag dit kosten vaar je je af? 1.800 euro!

De update is via de Tesla website te bestellen en de enige voorwaarde is een Tesla Model 3 Dual Motor op minimaal software versie 2019.40.2.

De Acceleration Boost is nu te koop voor eigenaren van een Model 3 Long Range All-Wheel Drive.

Boost uw acceleratie van Standard naar Sport, en verbeter uw 0-100 km/u van 4,6- naar 4,1 seconden.

U kunt via uw Tesla account de Upgrade aanschaffen, deze zal via een update beschikbaar zijn zodra u uw auto parkeert- een wificonnectie helpt om de update sneller te downloaden. Let er wel op, dat u softwareversie 2019.40.2 moet hebben om deze upgrade te kunnen installeren.

Tesla mail: Acceleration Boost nu beschikbaar

Laat in de reacties weten of jij van plan bent om via deze update die andere Model 3 AWD er uit te rijden bij het stoplicht 😉