Soms kom je op internet nog iets nieuws en handigs tegen. Voor mij was dat vandaag de speciale browser versie van Flitmeister, speciaal voor de Tesla! Doe er je voordeel mee. šŸ˜‰

De in car navigatie van Tesla is op zich al prima en in de vorige post heb je kunnen lezen dat hij ook nog een stukje leuker wordt. Maar er Ć©Ć©n functie die nog ontbreekt en dat is het waarschuwen voor flitsers! Nu heeft Google inmiddels al een tijdje geleden flits waarschuwingen toegevoegd aan Google Maps en laat dit nou ook een bron in de Tesla zijn. Maar vooralsnog is er niks bekent over een eventuele toevoeging in de navigatie software van Tesla.

Maar niet getreurd! In Nederland is Flitsmeister een begrip en zoals je aan het begin van deze post gelezen hebt is er een speciale browser versie voor Tesla waarop je precies kunt zien waar er geflitst wordt. Handig voordat je je reis start.

Flitsmeister

Categorieƫn: Fun

Sander

Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

3 reacties

Christiaan · 15 juli 2019 op 12:22

Klopt het dat deze functionaliteit niet aanwezig is bij de standard range plus?

    Teslarific · 15 juli 2019 op 18:43

    Hee Christiaan,

    De Standard Range Plus heeft inderdaad geen browser waardoor deze functionaliteit niet te gebruiken is. Een alternatief is om Flitsmeister te openen op jouw telefoon en via Instellingen > Geluidsopties > Bluetooth > Via A2DP alternatief te selecteren. Je krijgt dan wel meldingen via de speakers van de Tesla.

Teslarific · 15 juli 2019 op 18:41

Hee Sander,

Leuke blog! Veel nuttige informatie. Op 7 en 8 september organiseren wij een Model 3SX Tour. Sinds april ben jij ook eigenaar van de Model 3 en zou het leuk vinden als je aan kunt sluiten.

Meer informatie is te vinden op https://teslarific.nl/model3sx-tour/.

P.S.
Mocht je hier een artikel over willen wijden: gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.