Soms kom je op internet nog iets nieuws en handigs tegen. Voor mij was dat vandaag de speciale browser versie van Flitmeister, speciaal voor de Tesla! Doe er je voordeel mee. 😉

De in car navigatie van Tesla is op zich al prima en in de vorige post heb je kunnen lezen dat hij ook nog een stukje leuker wordt. Maar er één functie die nog ontbreekt en dat is het waarschuwen voor flitsers! Nu heeft Google inmiddels al een tijdje geleden flits waarschuwingen toegevoegd aan Google Maps en laat dit nou ook een bron in de Tesla zijn. Maar vooralsnog is er niks bekent over een eventuele toevoeging in de navigatie software van Tesla.

Maar niet getreurd! In Nederland is Flitsmeister een begrip en zoals je aan het begin van deze post gelezen hebt is er een speciale browser versie voor Tesla waarop je precies kunt zien waar er geflitst wordt. Handig voordat je je reis start.

Flitsmeister

Sander
Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

All author posts

Privacy Preference Center