Deze zomervakantie ben ik eindelijk ingegaan op het aanbod wat Tesla mij een tijd geleden heeft gedaan. Een uitnodiging voor een testrit in een Tesla Model S. Uiteraard deed de medewerker die ik heb gesproken haar best om mij een Model S te verkopen maar toen duidelijk werd dat deze niet in het budget ging passen kreeg ik toch de uitnodiging om ” de Tesla ervaring” op te doen.

Eerlijk is eerlijk, deze zomer heb ik best even getwijfeld of ik mijn Tesla levering nog af ging wachten of dat ik toch voor een andere auto zou gaan. De testrit heeft mij toen toch overtuigd geduldig te blijven. Het vermogen, het gevoel van luxe, het mooie grote scherm maar vooral de magie van Autopilot hebben mijn “liefde” voor Tesla weer voor een goede tijd aangewakkerd! Twijfel je om de Model 3 levering af te wachten? Rijd dan een Tesla!

Categorieën: Persoonlijk

Sander

Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.