Deze zomervakantie ben ik eindelijk ingegaan op het aanbod wat Tesla mij een tijd geleden heeft gedaan. Een uitnodiging voor een testrit in een Tesla Model S. Uiteraard deed de medewerker die ik heb gesproken haar best om mij een Model S te verkopen maar toen duidelijk werd dat deze niet in het budget ging passen kreeg ik toch de uitnodiging om ” de Tesla ervaring” op te doen.

Eerlijk is eerlijk, deze zomer heb ik best even getwijfeld of ik mijn Tesla levering nog af ging wachten of dat ik toch voor een andere auto zou gaan. De testrit heeft mij toen toch overtuigd geduldig te blijven. Het vermogen, het gevoel van luxe, het mooie grote scherm maar vooral de magie van Autopilot hebben mijn “liefde” voor Tesla weer voor een goede tijd aangewakkerd! Twijfel je om de Model 3 levering af te wachten? Rijd dan een Tesla!