Weer een mooie update! In de laatste software update heeft Tesla onder andere “Sentry mode” en “Dog mode” toegevoegd. Beide functionaliteiten maken de Tesla weer een stukje veiliger. Daarnaast is ook de dashcam functionaliteit uitgebreid en maakt deze nu ook gebruik van de camera’s aan de zijkant.

Sentry mode beschermt je Tesla wanneer je deze geparkeerd hebt en gebruikt de camera’s om onveilige situaties te herkennen. Er zijn verschillende alarm levels. De eerst zal de lampen doen oplichten en een melding geven op het scherm. De tweede zorgt voor een hels kabaal šŸ˜‰ Een mooie demo van sentry mode zie je in deze YouTube post:

Dan Dog Mode, deze modus zorgt er voor dat je met een gerust hart (voor korte tijd natuurlijk) je trouwe viervoeters in de auto kunt laten. Dog mode zorgt er voor dat de temperatuur van de auto comfortabel blijft zolang er zich huisdieren in de auto bevinden. Tesla laat hierover het volgende zien:


Sander

Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.