Wat is er nu leuker dan met je Tesla op pad? Samen met andere Tesla rijders op pad! Precies dat moeten de organisatoren van de Model 3SX Tour gedacht hebben. (Ik denk dat ze S3X Tour niet aan durfde :p) Op 7 September vertrekt te Tesla karavaan vanaf de Eindhoven Superchargers (Van der Valk Hotel) om hier naar een reis door Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk en België ook weer te eindigen. Je kunt je aanmelden via de website van de organisator Teslarific. Maar wacht niet te lang. In totaal is er plek voor 40 Tesla’s en op het moment van schrijven staat de teller op 28.

De definitieve route is nog niet bekend en gelukkig wordt er rekening gehouden met de Tesla die de korte range heeft. De voorlopige route vind je hierboven en op de inschrijfpagina. Wat kost dat?! Een schappelijke 100 euro en daarvoor krijg je een ontbijt bij de start en een overnachting met ontbijt! Tanken is niet nodig en met een beetje geluk heb je nog “gratis” Supercharge kilometers. Veel plezier voor weinig geld zou ik zeggen! Alleen in je Tesla is natuurlijk leuk maar nog leuker is als je ook wat passagiers mee kunt nemen. De organisatie zegt hierover het volgende: “Het is toegestaan om tot maximaal 4 passagiers per auto mee te laten rijden”.

Zelf hoop ik rond deze tijd met mijn Tesla in Italië te zitten voor een welverdiende vakantie en mis ik dus helaas dit leuke initiatief maar ik ben benieuwd naar de ervaringen. Laat in de reacties weten of jij mee gaat op deze leuk reis!

Teslabs producten


Zelf een Tesla? Schrijf een review!

Sander
Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

Alle posts van deze auteur

Privacy Preference Center