Terwijl op internet de berichten binnenkomen van mensen die gebeld zijn voor de volgende stap van hun Tesla Model 3 bestelling, blijf ik in ongeduld naar het scherm van mijn telefoon kijken. Tot vandaag nog niks…

De gelukkigen die al wel zijn gebeld melden allemaal ongeveer het zelfde: levering eind februari, begin maart en ophalen in Tilburg. Ook wordt gevraagd een een scan/foto van het rijbewijs op te sturen. Tesla biedt ook aan je huidige auto te kopen. Alhoewel de auto wordt aangeboden aan handelaren en die kunnen hier een bod op uitbrengen. Ik ben benieuwd wat ik nog voor mijn Ford Focus ga krijgen. Hierover later meer als ik het telefoontje ook gehad heb!

Om het staren naar het scherm dan toch maar wat aangenamer te maken ben ik weer op YouTube beland. Vandaag een filmpje over de “summon” functie waarmee je je auto op afstand kunt besturen! Ik ben van plan om mijn Tesla Model 3 ook te gaan parkeren in mijn garage en dan kan dit een mooie functie zijn. Veel plezier!