De “early access” Tesla rijders hebben inmiddels de v10 update binnen en zoals verwacht zijn al snel de eerste beelden online gekomen. De video’s laten veel details zien van de nieuwe software en in deze post gaan we over de hoogte punten in twee video’s praten. Uiteraard zijn ook de release notes gedeeld. Omdat deze nog niet in het Nederlands beschikbaar is zal ik deze hier niet posten. De engelse release notes kun je hier vinden.

Wat ziet je Tesla? (nieuwe rij visualisaties)

De volgende video laat niet alleen de veranderingen van de rij visualisaties zien. Hij laat ook heel goed zien hoe ver vooruit, achteruit en opzij de Tesla waarnemingen doet. Ook lijkt het er op dat de Tesla beter dan ooit is in het herkennen van de wegbelijning. Laat in de reacties weten wat je denkt over deze veranderingen!

Fun: Caraoke, YouTube, Netflix & games

In deze video zie je de fun toevoegingen die zijn gedaan in de aankomende v10 software. Caraoke doet precies wat je van de app mag verwachten. Zolang je in de “P” stand staat kun je de sterren van de hemel zingen terwijl de tekst op het scherm zichtbaar is. De YouTube en Netflix app’s een er prima en gebruiksvriendelijk uit. Eindelijk kun je dat mooie scherm van de Model 3 in “P” stand gebruiken om video’s op te bekijken. Een persoonlijke grote wens om ook de video’s van de TeslaCam terug te kunnen kijken laat helaas nog op zich wachten.

Hungry & Lucky

Ook zie je in deze video de Hungry en Lucky functie. Beide opties zijn een leuke toevoeging maar het is vooral de extra informatie bij het restaurant wat opvalt. In de nieuwe versie zie je naast de naam van de bestemming namelijk ook een beoordeling en indicatie van de prijzen in het restaurant. Again, laat in de reactie weten wat je van deze toevoegingen vindt!

Teslabs producten


Zelf een Tesla? Schrijf een review!

Sander
Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

Alle posts van deze auteur

Privacy Preference Center