Nu Tesla is begonnen met het wijder uitrollen van software V10 is ook een update van de app in de app store’s verschenen. Hoewel de release logs van de nieuwe versie melden dat het enkel: “kleine update’s en verbeteringen” bevat zijn op twitter beelden verschenen die een paar handige toevoegingen laten zien.

De meeste Tesla rijders zullen op het eerste gezicht inderdaad weinig verschil merken. Tesla eigenaren die al voorzien zijn van software v10 krijgen echter een paar leuke toevoegingen in de app.

Ramen bedienen

Een functie die al heel lang ontbreekt, en op veel andere moderne auto’s al lange tijd aanwezig is, komt nu eindelijk naar de Tesla. Yes we kunnen straks via de app de ramen sluiten en op een ” vent” lucht stand zetten. Zie hier de beelden van de werking van deze functie.

Bevroren ramen

Nog een voor de hand liggende functie die tot op heden ontbrak was de mogelijkheid om op afstand de ontdooi functie in te kunnen schakelen. Op Reddit plaatste gebruiker u/AnteusFogg de volgende printscreen waarop te zien is dat ook dit in de app beschikbaar komt.

Tesla app defrost

Laat in de reacties weten wat jij van deze toevoegingen vindt!

Teslabs producten


Zelf een Tesla? Schrijf een review!

Sander
Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

Alle posts van deze auteur

Privacy Preference Center