Elon Musk heeft in een recente tweet laten weten dat de populaire 360 graden bird’s eye view beschikbaar komt als onderdeel van het “Volledig zelfrijdende besturing” pakket.

Bird’s eye view is een functionaliteit die al in veel auto’s beschikbaar is en toont bij het parkeren een 360 graden beeld om de auto. Dit is mogelijk door de beelden van 5 tot 6 camera’s te combineren. De Tesla’s beschikken over 8 van deze camera’s voor het Autopilot systeem. Deze 8 camera’s hebben echter wel blinde hoeken en hier moet waarschijnlijk de “vector” magie een rol gaan spelen.

Elon Musk heeft geen tijdslijnen genoemd en de optie komt waarschijnlijk dus alleen beschikbaar als onderdeel van het 7.500 euro kostende “Volledig zelfrijdende besturing” pakket.

Laat in de reacties weten of je uitkijkt naar deze update en of dit voor jou een reden zou zijn om het “Volledig zelfrijdende besturing” pakket aan te schaffen.

Teslabs producten


Zelf een Tesla? Schrijf een review!

Sander
Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

Alle posts van deze auteur

Privacy Preference Center