Na Elon zijn optreden op de game conference E3 wisten we het al, er komen meer games naar de Tesla die het wachten (of laden) nog dragelijker maken! De eerste Tesla eigenaren hebben hun handen al kunnen leggen op deze nieuwe feature en Tesla is zelf met een ware “commercial” gekomen op twitter.

Op dit moment kun je je al vermaken met jaren 70/80 Atari games die via de emulator Teslatari te spelen zijn. Via de aangekondigde “Tesla Arcade” app zullen deze spelen worden uitgebreid om met “Beach Buggy Racing 2” te beginnen. Op dit moment zijn de spelletjes nog verborgen in het “easter egg menu”. De laatste update brengt hier verandering in en na de update zijn de games te benaderen via de “apps bar”.

Een “Early Access” Tesla eigenaar heeft op Youtube zijn ervaringen gedeeld. Hierin zie je onder andere dat de besturing van het spel mogelijk is via het stuur en het rempedaal van de Tesla. Ook speel je met je eigen Tesla! De kleur en het model worden in het spel overgenomen. Bekijk de hands-on hier.

Een leuke toevoeging! Persoonlijk dood ik af en toe wat tijd met de Atari klassiekers en hoewel het toevoegen van games niet mijn grootste Tesla wens is, is het leuk dat er binnen Tesla tijd en ruimte is om aan deze features te werken. Mede deze toevoegingen dragen bij aan de unieke Tesla ervaring. Zoals aangekondigd zal dit niet de laatste game zijn die zal worden toegevoegd, we kunnen dus uitkijken naar nog veel meer game plezier. Laat in de reacties weten wat jij Tesla Arcade vindt!