“Iedere mogelijke kleur is leverbaar, als het maar zwart is”. Zo erg is het bij Tesla niet maar veel kleuren zijn er bij het configureren van een Tesla niet beschikbaar. Gevolg, menig Tesla rijder laat de auto wrappen. Naast de oneindige mogelijkheden in kleuren en patronen biedt wrappen ook het voordeel van bescherming van de originele lak.

In Europa en de Verenigde Staten ben je voor het wrappen aangewezen op bedrijven die zich hierin specialiseren.

Maar nu komt Tesla in China met de mogelijkheid om de auto te wrappen. Nieuwe klanten kunnen bij het Delivery Center terecht en bestaande klanten bij een Tesla Service Center.

Het officiële Tesla account op het populaire Chinese social medial platform, Weibo communiceerde dit gisteren:

Nederlandse vertaling:

Tesla is meer en meer normaal op de weg, en het wordt steeds gemakkelijker om de verkeerde auto te herkennen bij het oplaadstation. Hoe maak je jouw Tesla anders en bijzonder?

Nu komt het Tesla Delivery Center met de dienst ” Color Changed Wrap”, die je auto cool kan maken! De eerste batch van online steden: Beijing, Shanghai, Guangzhou, Shenzhen, Suzhou, en andere steden worden halverwege Augustus gelanceerd! Veel kleuren, neem contact op met je lokale delivery of service center!

Nederlandse vertaling, Tesla Weibo post

Tesla deelde daarnaast de volgende foto’s:

Ik ben benieuwd naar de kosten van deze nieuwe dienst in China en nog nieuwsgieriger of we deze dienst ook in andere werelddelen kunnen gaan verwachten.

Heb jij je auto gewrapt? Of zou jij interesse hebben in deze dienst van Tesla? Laat een reactie achter met je ervaringen!

Teslabs producten


Zelf een Tesla? Schrijf een review!

Sander
Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

Alle posts van deze auteur

Privacy Preference Center