Een tijdje terug schreef ik over het Tesla Referral programma. Niet veel later werd bekend dat Tesla het programma ging stoppen. Maar goed nieuws! 21 maart heeft Tesla het nieuwe referral programma gelanceerd en is er weer een leuk extraatje te verdienen als je een vriend of kennis een Tesla kunt verkopen. (een proefritje moet toch voldoende zijn? :P)

De koper van de nieuwe Tesla krijgt 1.500 km gratis superchargen op zijn Tesla account. Ook de Tesla eigenaar die de referral heeft gemaakt verdient 1.500 km gratis laden 🙂 Alleen is dit nog niet alles. Heb jij je vriend of kennis zo ver gekregen om via de referral een Tesla aan te schaffen dan maak je ook nog eens kans op een model Y of Roadster te winnen!

Wil jij 1.500 km gratis superchargen? Bestel je Tesla dan via mijn referral 😉 Volledig onbaatzuchtig natuurlijk maar mocht ik een Model Y of Roadster winnen, dan beloof ik dat je zeker een rondje mag rijden 😛


Teslabs producten


Zelf een Tesla? Schrijf een review!

Sander
Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

Alle posts van deze auteur

Privacy Preference Center