Tesla heeft vandaag de configurator van de Model 3 aangepast en daarmee officieel de Model 3 2021 refresh gelanceerd. Het vernieuwde Model komt met nieuwe features en andere looks.

Laten we met de meest belangrijke wijziging beginnen. Door onder andere het toevoegen van een hittepomp en andere verbeteringen in de efficiëntie is de actieradius van de Model 3 Long Range met ongeveer 50 km verhoogt! De Standerd range moet het met een verhoging van ongeveer 20 km doen en de Performance versie krijgt er ongeveer 26 km bij.

Daarnaast komt Tesla onder andere met nieuwe velgen en een nieuwe centerconsole. De centerconsole is niet langer gemaakt van piano-plastic maar voorzien van een matte afwerking en ook de beruchte klep die je niet te hard dicht moet doen (want dan krijg je een waarschuwing op het scherm) is vervangen door een luxer exemplaar.

De nieuwe Model 3 wordt bovendien voorzien van een automatische achterbak, dubbele beglazing, automatisch dimmende buitenspiegels (zijn weer terug) en verschillende andere uiterlijke wijzigingen waaronder een chrome delete.

Laat in de reacties weten wat jij van deze upgrades vindt!