Het is op deze website nu mogelijk om reviews te schrijven over de verschillende Tesla modellen. De ambitie? De grootste verzameling van Nederlandse Tesla reviews op internet! Zo ver zijn wij nog niet, de teller staat op slecht één review en ik heb jullie hulp nodig om hier verandering in aan te brengen.

De review(s) vind je hier en het schrijven van een review is heel makkelijk. Om een review te schrijven moet je wel ingelogd zijn, maar ook dit zou zonder moeite moeten gaan. Klik hier om direct een review te schrijven.

Een review bestaat uit twee onderdelen, één ” verplicht” onderdeel met een korte toelichting, plus en -minpunten en een eindscore. Daarnaast is het mogelijk om een uitgebreide review te schrijven waarbij verschillende aspecten gescoord worden, eigen afbeeldingen toegevoegd kunnen worden en waarbij ruimte is voor mee tekst.

Reviews zijn een nieuw onderdeel van deze site en alle feedback is welkom. Kan iets beter, anders of heb je andere feedback? Laat het weten in de reacties van deze post! In het begin moeten tijdelijk de reviews nog worden goedgekeurd door een beheerder. Als alles goed gaat wordt deze stap snel verwijderd.

Wacht niet langer en laat aspirant Tesla rijders en collega Tesla rijders weten wat jij van deze auto’s vindt en schrijf een review 😉