Vanaf vandaag kun je op deze blog de Tesla software release notes vinden. Gek genoeg zijn de release notes moeilijk te vinden op internet en kan het soms handig zijn om te kijken wanneer nou precies welke wijzigingen zijn gedaan in de software. Daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om te lezen welke nieuwe functies je krijgt als je de update nog niet binnen hebt.

De release notes zijn digitaal vindbaar vanaf versie 2019.28.3. In de categorie “Tesla Release notes” krijg je een totaal overzicht. Ook vind je een link in het navigatie menu.

Release notes zullen niet als aparte post via Facebook of twitter gedeeld worden maar verschijnen wel gewoon op de frontpage. Zijn er noemenswaardige wijzigingen in de software dan zal ik deze benoemen in een losse post. Deze verschijnt wel gewoon, zoals je gewend bent, op Facebook en twitter.

Release 2019.28.3

Dat brengt mij bij de laatste release die zojuist mijn Tesla bereikt heeft :). Opnieuw een leuke toevoeging voor bij het laden of wachten in het algemeen. Je kunt nu schaken in je auto! Daarnaast is de beruchte Dog-modus fix gereleased. Erg handig is de wijziging die gemaakt is in hoe de audio reageert bij het openen van deuren. Niet langer is alleen de deur van de bestuurder bepalen voor het naar beneden aanpassen van het volume. Nu wordt het volume aangepast bij het openen van alle deuren. Op deze manier kunt je verstaanbaar afscheid nemen van je passagiers. Je vindt de volledige release notes hier.

Teslabs producten


Zelf een Tesla? Schrijf een review!

Sander
Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

Alle posts van deze auteur

Privacy Preference Center