Onlangs maakte Tesla al bekend dat het stopt met zijn refferal programma ten behoeven van de winstgevendheid van Tesla. Vandaag is ook bekend geworden dat het laden via Tesla haar eigen laadnetwerk (Superchargers) overal duurder wordt.

In Nederland zijn de prijzen met 40% omhoog gegaan! Van €0,20 naar €0,28 euro per kWh. Dit is nog steeds goedkoper dan veel concurrenten maar desalniettemin een flinke verhoging. Bij onze zuiderburen is de prijs omhoog gegaan van €0,23 naar €0,32.

Om een indicatie te krijgen van de kosten van je trip raad ik je aan eens te kijken naar de rekentool op deze blog.

Voor de gelukkige Tesla bezitters die ” eeuwig gratis laden” hebben veranderd er vooralsnog niks. Dit geeft misschien een beetje het gevoel dat jij mede aan het betalen bent voor “de lucky ones”. Tijd zal leren of ook hier in de toekomst verandering in komt.

Alle recente Tesla berichten bij elkaar maken het duidelijk dat Tesla erg haar best doet om de recente winstgevendheid ook de komende kwartalen te herhalen en dit is voor de toekomst van Tesla natuurlijk alleen maar positief!


Sander

Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.