Het is zover Teslabs.nl, een webwinkel voor Tesla accessoires is geopend! Wees niet bang, naast de “subtiele” product linkjes die je misschien al een keer gezien hebt en deze blog post wordt teslamodel3nederland.nl niet gebruikt om Teslabs te promoten. Maar uiteraard moet ik dit nieuws wel met jullie delen en bovendien zou het mij ontzettend helpen als jullie laten weten wat er goed is maar ook zeker wat er beter kan!

Mijn doel is je Tesla compleet te maken met producten die voor Tesla rijders werken! Dit betekend dat jullie een belangrijke rol hebben in het aanbod en reviews heel belangrijk zijn. Producten die niet werken, niet voldoende toevoegen aan je Tesla of niet de kwaliteit hebben die in je Tesla thuis hoort gaan zonder pardon uit het assortiment. Aan de andere kant hoor ik graag welke producten je mist en waarom. Ik ga dan kijken of we deze kunnen toevoegen aan het assortiment. Bovendien staat een goede klantenservice op een gedeelde eerste plek. Ik ben pas tevreden wanneer jij tevreden bent!

Ik ben Sander en een Tesla Model 3 rijder van het eerste uur. Toen het mogelijk was de Tesla Model 3 te reserveren heb ik dat direct gedaan. (het sparen kon/moest beginnen). Al tijden keek ik jaloers naar de Model S en X rijders om mij heen en met de Model 3 kwam de droom om zelf een Tesla te rijden (of mij door Autopilot te laten rijden) uit. Een nieuwe hobby was begonnen. Op www.teslamodel3nederland.nl ben ik begonnen het laatste Tesla nieuws en persoonlijke ervaringen te delen en Teslabs, deze webwinkel is de volgende stap. Hoe leuk is het om die mooie auto’s die met software updates steeds beter worden, ook met hardware te kunnen verbeteren?

Wij beginnen klein, met een aanbod dat uitgebreid gaat worden en in het begin kleine marges (maar dat is mijn zorg) maar de ambitie is groot en de drijfeer nog groter. En hoewel we klein beginnen beginnen we wel goed, wij zijn altijd bereikbaar voor vragen of feedback, via chat, telefoon of mail. De webshop is aangesloten bij webwinkelkeur.nl en je kunt betalen met alle bekende betaal-methodes.

Wil jij op de hoogte blijven van Teslabs producten en onze video’s like dan de Facebookpagina of volg Teslabs op Instagram!

Help jij Teslabs je Tesla nog beter te maken? Ik kijk uit naar je bestelling! Of feedback (maar liever een bestelling en feedback ;))

Bezoek Teslabs.nl