Sentry mode

Tesla is begonnen met het uitrollen van update 2019.16. Deze update brengt onder andere verbeteringen in Sentry Mode. Zo is het nu mogelijk om Sentry mode in te schakelen vanuit de top bar via een druk op de knop.

U kunt de bewakingsmodus nu gemakkelijker in- en uitschakelen door op een pictogram Bewakingsmodus boven in het touchscreen te tikken wanneer uw auto is geparkeerd.

Release notes 2019.16

Rijvisualisatie

Maar de meest in het oog springende wijziging is die van de rijvisualisatie. Nu steeds meer Tesla’s worden uitgerust met deze update komen de eerste beelden van de nieuwe visualisatie online.

Rijvisualisatie is aangepast om automatisch in en uit te zoomen en zo de schermruimte beter te benutten en informeert u wanneer een voertuig in de dode hoek wordt gedetecteerd. Tijdens rijden op snelwegen blijft deze visualisatie uitgezoomd.

Release notes 2019.16

Op Electrek wordt verwezen naar een video van Tesla Model 3 eigenaar Daniel Spalding:

Software-updates

Een andere lang gekoesterde wijzing die in de release zit is de mogelijkheid om zelf de laatste software versie binnen te halen. Op deze manier hoef je dus niet te wachten tot je bericht krijgt om de update te installeren maar kun je zodra de nieuwe versie beschikbaar is voor je auto, de update binnen halen!

U hebt nu de mogelijkheid om nieuwe software-updates te ontvangen zodra ze beschikbaar zijn voor de configuratie van uw auto en regio. Tik op Bediening > Software > Voorkeuren software-updates > GEAVANCEERD.

Release notes 2019.16

Laat in de reacties weten wat jij van deze update vindt, of je hem al binnen hebt en of je misschien andere dingen zijn opgevallen!


Sander
Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

All author posts

Privacy Preference Center