In deze update lees je over sneller laden en nieuwe animaties. Dus geen spannende twitter nieuwtjes deze keer.

Sneller laden

Volgende week start Tesla met het updaten van het Europese Supercharge netwerk. Op dit moment is het piekvermogen van de Superchargers beperkt tot 120kW en dit zal worden verhoogd tot 150kW. Eerder nog gaf Tesla aan tot 145kW te verhogen voor de V2-Superchargers.

De meeste Tesla eigenaren zullen een verbetering zien in de laadprestaties. Hoeveel sneller het laden gaat hangt onder andere af van de capaciteit en conditie van de batterij en de buitentemperatuur. De Tesla Model 3 Long Range, Performance en nieuw Model S en X zullen na de update sneller laden.

Nieuwe rij visualisaties

Tesla eigenaren in het early access programma hebben een update ontvangen waarbij de rij visualisaties zijn veranderd. In eerste instantie leek het om een kleine update te gaan bij het wisselen van rijbaan.

Maar recent zijn beelden op Electrek gekomen waarin je kunt zien dat je zelf de hoek van het beeld kunt aanpassen. Persoonlijk zou ik liever zien dat het dansen van het beeld bij stilstand wordt verbeterd maar hoe dan ook is het weer een leuke aanpassing.