Elon Musk laat vandaag op Twitter weten dat de het hercoderen van Autopilot binnen 2 tot 4 maanden (Elon Musk tijdslijnen) klaar moet zijn om naar klanten uit te rollen. Deze vernieuwde Autopilot software komt met veel nieuwe functies zo laat Elon weten.

Tesla werkt al een tijdje om de Autopilot software van de grond af aan opnieuw te op te bouwen. Het is een tijdje stil geweest maar nu laat Elon Musk weten dat het herschrijven goed gaat en krijgt het team een groot compliment.

Ik verwacht dat eind kwartaal 3, begin kwartaal 4 de software naar de vloot zal worden uitgerold. Maar laten we realistisch zijn, waarschijnlijk zullen de nieuwe functionaliteiten voorlopig nog niet in de EU beschikbaar komen. Op Twitter wordt Elon gevraagd naar de status van de uitrol van nieuwe functionaliteit in de EU maar deze tweet blijft helaas onbeantwoord.


Zelf een Tesla? Schrijf een review!

Sander
Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

Alle posts van deze auteur

Privacy Preference Center