Tesla komt binnenkort met de mogelijkheid om je te laten verassen met een “onbekende” bestemming via de ingebouwde navigatie. De feature is door Elon him self aangekondigd nadat een Tesla bezitter opperde om in de Tesla “I’m feeling lucky” als bestemming’s optie te kunnen kiezen. Elon’s antwoord:

Zoals wel vaker het geval is, laat Elon zich voor leuke features graag inspireren door Tesla bezitters op twitter. Niet veel later volgde dan ook de volgende tweet:

Het lijkt er dus op dat er twee opties komen. De “I’m feeling lucky” optie die je naar een leuke locatie brengt populair bij Tesla rijders en de “I’m feeling hungry” optie om je naar een restaurant te sturen populair bij Tesla eigenaren.

Of wij ons ook meteen in Europa kunnen laten verassen door Tesla met een leuke bestemming is nog niet zeker. Afwachten dus! In ieder geval staat er weer een leuke toevoeging klaar.

Categorieën: Fun

Sander

Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.