Waarschijnlijk is het voor veel (toekomstige) Tesla Model 3 eigenaars geen nieuws, maar op internet worden overzichten bijgehouden waar de vrachtschepen met Model 3’s zich bevinden.

Als je gelukt hebt krijg je van Tesla op een gegeven moment te horen op welk schip (nummer) je Tesla staat. Deze stap is de zogenaamde “soft koppeling”. Hoe dichterbij het schip bij zijn bestemming aankomt hoe meer Tesla’s “hard” gekoppeld gaan worden. Op dat moment wordt daadwerkelijk een VIN aan je account toegevoegd.

Ben je dus nieuwsgierig naar waar je Tesla zich op dit moment in de grote oceaan bevind dan kun je via zo’n overzicht achterhalen waar hij is. Op deze blog vind je nu de “Shipment tracker”. Hierop staat een handig overzicht van de vrachtschepen die al zijn aangemeerd en (nog belangrijker) die gaan komen!

Vergeet niet om in de reacties te laten weten wanneer je de Shipment tracker gebruikt šŸ˜‰ Dan kunnen we samen uitkijken naar de volgende aankomst.


Sander

Sander

Tesla fan van het eerst uur en trots Model 3 eigenaar vanaf 1 april 2019! Wil jij je ook aansluiten bij de Tesla familie? Lees hier alles over het referral programma.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.